Warning ! You have stepped onto my territory.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Letters to Juliet

About

Link

POSTS



SCM music v=fKeZbtKHtFo'}]}" >


5 months still together
Thursday, 27 December 2012 | 01:44 | 0 Comment[s]



hai assalammualaikum semua :) hari niy i create lagi sebab today i happy sangat ! ;D ., hehehe . ada dua benda yang i suka sangat sebab first fakh dah balik dari singapore then dia pusing-pusing johor sekjap then terus gerak melaka sebab mum dia nak shopping :) mum dia memang minat shopping macam i :PP . so i pun legaa la today . and second pulak sebab today our anniversary for 5 months ! OMG OMG OMG 5 months already guys ? macam tak percaya je .am i right ? muehehe .i bersyukur sangat i dengan dia dah 5 bulan , insyaallah dari bulan kami akan berganjak ke tahun pula . mudah-mudahan amin :) 

okey wish kami berdua pada anniversary kali niy bertemakan pendek but bermakna <3 aww aww shusheweet gitu :p . text dia you guys takpayah tahu laaa :p i sorang jee yang tahu werkk ! HAHAHHA . sumpah demi allah , i sayang dia i rindukan dia i perlukan dia sampai hembusan nafas terakhir i . semoga allah  makbulkan doa i :') . segarang-garang dia pun . setegas-tegas dia pun . i tetap and setiasa sayang dia <3 . 

sepanjang relay kami berdua gaduh-gaduh tu mestilah ada , adat bercinta la kan ? hmm bergaduh ke rindu ke semua i nages . pasal dia jee i dah nages . please laa jangan ada memana perempuan pun yang ambik dia dari i :'( i tak sanggup .swear k . hmm , fikiran i sentiasa fikirkan dia . yeahh kalau kte dah jadi setia niy memang perit kan sebab kte takbole sesiapa pun ambik orang yang kte sayang tu . hmm same like me now :'( huwaaaaaaaaaaa ! *crying* hmm fakh selalu pesan dekat i jangan mudah percaya cakap orang , and paling penting sekali dia takkan sesekali tinggalkan i and curang dengan i :') goshhh i rasa lega sangat *crying again* hm hm bila jauh dengan dia , menitis jeala air mata niy . sebenarnya taknak menages tapi hati niy sebak . hm i dah start sekolah nanty ,dia macam mane agaknya . sumpah i tak tenang langsung fikirkan hal niy ! *crying* haiehh . hopefully , dia pandai jaga diri dia T__________________T . hmm 

p/s : bie , saya harap sangat kte kekal kan sayang . memang itu pun yang kita nak kan ? hmm insyaallah kte takkan terpisah . sumpah niy bie :'( . hmm i do love you so much . i need you everytime , and i miss you a lot . take care dear ~~ 



OLDER POST | NEWER POST