Warning ! You have stepped onto my territory.Follow me and leave a tag │FollowDashboard
Letters to Juliet

About

Link

POSTS



SCM music v=fKeZbtKHtFo'}]}" >


a day with my sunshine :*
Monday, 21 January 2013 | 19:00 | 0 Comment[s]
assalammualaikum guys :) dah berhabuk blog i niy . lama dah tak create . hm takda masa free masalahnya . so hm bored jea bila create yang sama asyik post . now i'm just return home sebab bf i bawak i jalan-jalan  sekejap atau lama hanya kami berdua sahaja yang tahu :p .HAHAHAHA , 

soo , hm penat tak sangat tapi best sebab bf i makin lama makin sweet orangnya . hahaha cannot imagine again how so sweet nya dia . memang happy jela kami berdua sepanjang kami berdua keluar tu :) . yeah nanty dia dah busy apa semua .hm i dengan nak spm lagi kan . so mana ada time untuk kami bermanja-manja :p ecececehhh :* . so today , i wear shirts paris pink and jeans . bf i baju colour ap entah i susah nak agak and same to me jeans :D . 

kitaorang dua jalan sana sini aumm aumm :P HAHAHAHAHA . memang terasa dunia ini milik kami berdua you know :) . haha well hopefully ada lagi masa-masa macam niy . rindu dia sangatsangat tapi apakan daya parents tak bagi  i keluar rumah sangat :"( cedihh . 

k laa bosan . bye assalammualaikum take care guys . thanks for read . 

dear bie , i love you so much . you are mines sayang <3 muahhmuahh 

OLDER POST | NEWER POST